NTTL

NTTL zoekt Contract- en projectmanagers

๐—ž๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ธ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด?

Door geautomatiseerde bedrijfsprocessen zijn we met zโ€™n allen steeds meer afhankelijk van IT-oplossingen en leveranciers. Het is een absolute must om de bijbehorende contracten en de klant- leveranciersrelaties op waarde en waardering te sturen. Als IT Contractmanager kun jij hier het verschil maken want voor contractmanagement is leiderschap nodig! Wij geven nieuw elan aan de rol van Contractmanager en zorgen met onze eigen visie en werkwijze voor meerwaarde in, met name, de (semi-) publieke sector.

๐—ช๐—ถ๐—ท ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—œ๐—ง ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐˜†๐—ฐ๐—น๐˜‚๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—” ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ญ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป!

Ben jij een (aankomend) IT Contractmanager die verbreding zoekt en interesse heeft voor IT en inkoop? Of ben jij juist de persoon die vanuit IT Contractmanagement ook IT projecten en implementaties kan leiden?

๐—›๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป?
Heb jij:

  • werkervaring in bijvoorbeeld Delivery Management, Service Level Management, Inkoop of Contract- of licentiemanagement?
  • affiniteit met IT en bedrijfskundige processen?
  • een sterk teamgevoel?
  • minimaal HBO werk- en denkniveau?

Ben jij:

  • servicegericht, leergierig en nauwkeurig?
  • communicatief sterk en weet jij snel de vinger op de zere plek te leggen?

Wil jij:

  • veel verantwoordelijkheid en vrijheid?
  • je verder ontwikkelen in de volle breedte?
  • meegroeien, samen winnen en meebouwen aan een jong en dynamisch bedrijf?

๐—ช๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ป๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€!
Zo hanteert NTTL alleen een minimum en geen maximum aantal vakantiedagen. We werken efficiรซnt en zo veel mogelijk remote, hebben veel lol, en zien jouw persoonlijke doelen als een voorwaarde om samen succesvol te zijn.

NTTL werkt volgens de CATS CM contractmanagement methodiek en voor het meten van de klantbeleving stimuleren we eXperience Level Agreements (XLAโ€™s). Wij vinden het om die reden belangrijk dat je hierin bent gecertificeerd. Wij bieden jou uiteraard de mogelijkheid om deze certificaten te gaan behalen. NTTL kent daarnaast haar eigen ontwikkelde methodiek om proactief invulling te geven op zowel de harde alsook de softe aspecten van ieder contract.

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je graag met ons kennismaken? Stuur je CV en motivatiebrief naar wilcojacobs@nttl.nl. Je hoort snel van ons!
Vragen? Of wil je liever bellen? Wilco Jacobs: 06 27 746 541

Actuele berichten