Over ons

Ons Team

We zijn een jong bedrijf en hebben als partners ieder meer dan 20 jaar ervaring bij overheden, profit en non-profitorganisaties. Wij werken als een hecht en slagvaardig team vanuit regio Eindhoven, aangevuld met expertkennis van vaste partners. We delen een passie over alles wat met procesverbeteringen en IT-oplossingen te maken heeft.

Gezien de klantvraag en onze ambities zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken en zich herkennen in onze kernwaarden!

Jelle Wenselaar

Managing partner en oprichter

Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in inkoop en contractmanagement bij private en (semi) publieke organisaties mag ik wel concluderen dat het daadwerkelijk sturen op ‘het optimaliseren van bedrijfsprocessen en IT prestaties’ vakmanschap is. Daarnaast is er visie en lef nodig vanuit het management om de juiste veranderingen daadwerkelijk in gang te zetten.

Linkedin
jellewenselaar@nttl.nl
+31(0)6 29 000 836

Wilco Jacobs

Managing partner en IT Contractmanager

Mijn ervaring is dat organisaties nog steeds moeite hebben om competitief en vernieuwend te blijven. Business-afdelingen gaan liever ‘zelf aan de slag’, terwijl IT-verantwoordelijken wijzen op grote risico’s op het gebied van governance, security en ondersteuning. Juist nu is het zaak de kloof te verkleinen en de juiste aandacht te hebben voor onderliggende processen.

Linkedin
wilcojacobs@nttl.nl
+31(0)6 277 465 41

Tom Lemmens

Junior Analist en Contractmanager

Ik begeef mij graag op het snijvlak van organisatieprocessen en IT. Nu mijn afstuderen aan de Fontys Hogeschool, Technische bedrijfskunde, zet ik mijn analytisch en praktisch oplossend vermogen graag in om meer resultaat uit klant- leveranciersrelaties te halen.Linkedin
tomlemmens@nttl.nl

Maud van Vliet

IT Inkoper en Contractmanager

Techniek op het gebied van informatietechnologie verandert snel. Het is dan voor vele organisaties ook niet eenvoudig om de juiste specificaties en eisen op te nemen bij de aanbesteding van ICT-projecten. Met mijn ervaring in begeleiding van (Europese) aanbestedingen is het zaak om gezamenlijk deze uitdaging(en) aan te gaan.
Als ZZP'er ben ik betrokken bij NTTL.

Linkedin

Albert Mulder

IT Project- en relatiemanager

Omgevingen worden steeds complexer en we zijn meer dan ooit afhankelijk van de juiste expertise en relaties. Door vanuit gezamenlijk belang te acteren en door te gaan waar andere stoppen, bereik ik het beste resultaat voor het IT project. Mijn focus en kracht ligt in de selectie en implementatiefase.
Ik ben als associate partner betrokken bij NTTL.

Linkedin

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature: IT Contractmanager

Wil jij ook voorop lopen, plezier hebben en met innovatieve dienstverlening bezig zijn op het snijvlak van business en IT? Wij bieden jou de mogelijkheden jouw ambities te verwezenlijken. Vind je het leuk om in een klein, energiek team te werken waar jij een voorname positie inneemt? Ben jij enthousiast, gedreven, leergierig en heb je ook een portie goede humor voor ons in huis?

Onze werkwijze

Vanuit onze kernwaarden helpen wij organisaties efficiënter en wendbaarder te worden. NTTL neemt de rol aan van businesspartner en daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. We spannen ons in om jouw bedrijf en jouw belangen te leren kennen. Om jouw taal te spreken. We voorkomen onaangename verrassingen en elimineren de noodzaak om elk detail te dubbelchecken.

We adviseren je proactief over IT-contractprestaties, mogelijke procesoptimalisaties of innovaties die waarde kunnen hebben voor jouw organisatie. Uiteraard worden aspecten als compliancy, security, privacy en beheersbaarheid van jouw IT-leverancierscontracten hierin meegenomen. Wij zijn bereikbaar, transparant en communicatief. Alleen zo krijg je ondersteuning die voor jou echt waarde oplevert!

Wij werken voor

Wij werken voor alle sectoren en branches waar IT een rol speelt. Van ERP-systemen tot Low/No Code platformen, van vergunningensystemen tot maatwerksoftware.

 

  • Publieke sector, zoals gemeenten, onderwijs, waterschappen en ZBO’s
  • Semipublieke sector, zoals woningcorporaties en zorgorganisaties
  • Private sector, zoals productiebedrijven, financiële instellingen en zakelijke dienstverlening

Drie redenen om met ons samen te werken

1. Contractvoorspelbaarheid, transparantie en minder adhoc werkzaamheden
Met onze aanpak streven we een langdurig resultaat na, waarbij onvoorziene risico’s zo veel als mogelijk worden beperkt of onder de aandacht worden gebracht. Kortom, minder verrassingen.

2. Effectiever werken
We brengen energie, focus en ritme in de organisatie, zodat er sneller en slimmer wordt gewerkt. Resources worden efficiënter ingezet en capaciteiten worden optimaal gebruikt.

3. Rendement en prestatie vergroten
Rendement vergroten door de juiste balans tussen mens, organisatie en contract, waarbij gestuurd wordt op meetbare resultaten.

Schuiven naar boven