NTTL

Over ons

Ons Team

We zijn een jong bedrijf en hebben als partners ieder meer dan 20 jaar ervaring bij overheden, profit en non-profitorganisaties. Wij werken als een hecht en slagvaardig team vanuit regio Eindhoven, aangevuld met expertkennis van vaste partners. We delen een passie over alles wat met procesverbeteringen en IT-oplossingen te maken heeft.

Gezien de klantvraag en onze ambities zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken en zich herkennen in onze kernwaarden!

Jelle Wenselaar

Managing partner en oprichter

Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in inkoop en contractmanagement bij private en (semi) publieke organisaties mag ik wel concluderen dat het daadwerkelijk sturen op ‘het optimaliseren van bedrijfsprocessen en IT prestaties’ vakmanschap is. Daarnaast is er visie en lef nodig vanuit het management om de juiste veranderingen daadwerkelijk in gang te zetten.

Wilco Jacobs

Managing partner en IT Contractmanager

Mijn ervaring is dat organisaties nog steeds moeite hebben om competitief en vernieuwend te blijven. Business-afdelingen gaan liever ‘zelf aan de slag’, terwijl IT-verantwoordelijken wijzen op grote risico’s op het gebied van governance, security en ondersteuning. Juist nu is het zaak de kloof te verkleinen en de juiste aandacht te hebben voor onderliggende processen.

Tom Lemmens

BI Analist en Contractmanager

Ik begeef mij graag op het snijvlak van organisatieprocessen en IT. Ik zet mijn analytisch en praktisch oplossend vermogen graag in om meer resultaat uit klant- leveranciersrelaties te halen. Tevens verzorg ik de Power BI dashboards rondom de XLA rapportages voor de klanten van NTTL.

Paul van den Acker

IT Contractmanager

Door servicegericht te handelen en dit te stimuleren richting zowel de klant als leverancier zetten partijen net dat stapje extra waardoor de klantwaarde en tevredenheid wordt verhoogd. Met mijn Financial Service Management achtergrond en >15 jaar ervaring in het beheren en managen van contractdossiers in de financiële wereld, lever ik frisse meerwaarde.

Lidwine van Lijf

Senior IT Contractmanager

Mijn ervaring als business process consultant en account manager bij een grote software leverancier, maken dat ik als contractmanager aan de klantzijde creatief leveranciers tot beweging kan krijgen. Ik stuur naast de harde resultaten graag op de nog vaak onderbelichte customer experience middels de XLA methode. Dit doe ik het liefst bij publieke en semi-publieke organisaties.

Reinier Janssens

IT Project- en Contractmanager

De toename van IT binnen organisaties blijft groeien door digitalisering. Daarbij stelt de business hoge eisen aan IT en hebben hoge verwachtingen rondom de outcome. In dit speelveld zet ik graag mijn projectmanagement en contractmanagement vaardigheden in combinatie met mijn opgedane IT-kennis in om organisaties naar een hoger niveau te tillen.

Simon Waisapy

IT Inkoper en Contractmanager

Vanuit mijn inkoop- en contractmanagement ervaring én bedrijfskundige achtergrond zie ik dagelijks de invloed die leveranciers hebben op de klantwaarde binnen organisaties. Tevredenheid wordt niet bepaald door de geleverde prestatie, maar door te voldoen aan verwachtingen. Zeker binnen IT wil ik mijn bijdrage leveren aan tevreden klanten!

Linda Noordzij

IT Project- en Contractmanager

Binnen de IT heb ik ruime ervaring opgedaan als Service delivery manager en Projectmanager, zowel in de uitvoerende rol als in het aansturen van teams. Contractmanagement aan beide zijde van de tafel is hierin de rode draad. Mijn opdrachten benader ik vanuit een enorme klantfocus, waarbij ik gedreven en resultaatgericht aan de slag ga.

Iwan van Vugt

Senior IT Project- en Contractmanager

Met meer dan 22 jaar IT ervaring zowel in de techniek als op Service delivery en IT Inkoop, weet ik klantsituaties snel te doorgronden. Bij decentrale overheden, zorginstellingen en corporaties voel ik me op mijn plek. Graag maak ik het verschil bij klanten door mijn 'no nonsense' aanpak!

Anke van de Kerkhof

IT Contractmanager

Door mijn achtergrond in IT service management en experience management (XLA) ben ik altijd op zoek naar de juiste balans tussen efficiëntie en beleving. Ik zet me als contractmanager graag in om op een pragmatische manier de samenwerking tussen klant en leverancier te verbeteren

Jasper Driesen

Junior IT Inkoop- en Contractmanager

Vanaf mijn afstuderen aan de Fontys Hogeschool, opleiding Technische Bedrijfskunde, ben ik betrokken bij NTTL. Omwille van mijn nieuwsgierigheid doorzie ik bedrijfsprocessen snel. Graag ondersteun ik met mijn nuchtere kijk verschillende klanten bij IT inkoop en contractmanagement.

Lynn Frenken

IT Contractmanager

Na 6 jaar eravring op te hebben gedaan bij een IT Service Provider als projectmanager, snap ik de belangen van de leverancier. Het verschil wil ik echter maken voor de maatschappij via NTTL aan de klantzijde in de zorg en corporatiesector. Door mijn no nonsense benadering de IT contracten en bijbehorende relaties te managen lukt mij dit ook!

Gert-Jo van der Heijden

IT Contract- en Service delivery manager

Mijn passie is om organisaties met belangrijke IT uitdagingen in control te brengen. Vraagstukken pak ik op een verkennende, doelmatige én nieuwsgierige manier op middels concrete oplossingen, zodat de organisatie weer gefocust kan werken aan haar missie en visie.

Als ZZP'er ben ik betrokken bij NTTL.

Maud van Vliet

IT Inkoper en Contractmanager

Techniek op het gebied van informatietechnologie verandert snel. Het is dan voor vele organisaties ook niet eenvoudig om de juiste specificaties en eisen op te nemen bij de aanbesteding van ICT-projecten. Met mijn ervaring in begeleiding van (Europese) aanbestedingen is het zaak om gezamenlijk deze uitdaging(en) aan te gaan.

Als ZZP'er ben ik betrokken bij NTTL.

Vacature: IT Contractmanager!

IT Inkoper | IT Contractmanager

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij ook voorop lopen, plezier hebben en met innovatieve dienstverlening bezig zijn op het snijvlak van business en IT?

Wij bieden de mogelijkheden om jouw ambities te verwezenlijken.

Download hier de vacature

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature: IT Contractmanager

Wil jij ook voorop lopen, plezier hebben en met innovatieve dienstverlening bezig zijn op het snijvlak van business en IT? Wij bieden jou de mogelijkheden jouw ambities te verwezenlijken.

Onze werkwijze

Vanuit onze kernwaarden helpen wij organisaties efficiënter en wendbaarder te worden. NTTL neemt de rol aan van businesspartner en daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. We spannen ons in om jouw bedrijf en jouw belangen te leren kennen. Om jouw taal te spreken. We voorkomen onaangename verrassingen en elimineren de noodzaak om elk detail te dubbelchecken.

We adviseren je proactief over IT-contractprestaties, mogelijke procesoptimalisaties of innovaties die waarde kunnen hebben voor jouw organisatie. Uiteraard worden aspecten als compliancy, security, privacy en beheersbaarheid van jouw IT-leverancierscontracten hierin meegenomen. Wij zijn bereikbaar, transparant en communicatief. Alleen zo krijg je ondersteuning die voor jou echt waarde oplevert!

Wij werken voor

Wij werken voor alle sectoren en branches waar IT een rol speelt. Van ERP-systemen tot Low/No Code platformen, van vergunningensystemen tot maatwerksoftware.

 

  • Publieke sector, zoals gemeenten, onderwijs, waterschappen en ZBO’s
  • Semipublieke sector, zoals woningcorporaties en zorgorganisaties
  • Private sector, zoals productiebedrijven, financiële instellingen en zakelijke dienstverlening

Drie redenen om met ons samen te werken

1. Contractvoorspelbaarheid, transparantie en minder adhoc werkzaamheden
Met onze aanpak streven we een langdurig resultaat na, waarbij onvoorziene risico’s zo veel als mogelijk worden beperkt of onder de aandacht worden gebracht. Kortom, minder verrassingen.

2. Effectiever werken
We brengen energie, focus en ritme in de organisatie, zodat er sneller en slimmer wordt gewerkt. Resources worden efficiënter ingezet en capaciteiten worden optimaal gebruikt.

3. Rendement en prestatie vergroten
Rendement vergroten door de juiste balans tussen mens, organisatie en contract, waarbij gestuurd wordt op meetbare resultaten.