NTTL

IT4Kids en fijne feestdagen!

Het einde van het jaar is weer in zicht waarbij 2023 ons veel moois heeft opgeleverd en gebracht!

Op de eerste plaats natuurlijk een aantal nieuwe collega’s die het team van NTTL | No Time To Lose zijn komen versterken. Ook hebben we een flink aantal nieuwe klanten mogen begroeten, waarvoor wij een diversiteit aan diensten rondom de IT Contractlevenscyclus uitvoeren. Niet zomaar een vanzelfsprekendheid, maar het vertelt ons wel dat we nog meer herkenning en erkenning hebben gekregen dit jaar. Dat is ook de feedback die we van de vele betrokken leveranciers hebben gekregen.

Daarvoor willen we iedereen die hier aan bijgedragen heeft alvast bedanken!

Een ander hoogtepunt was dat we in november de sleutels van ons nieuwe kantoor in ontvangst hebben genomen. We noemen het ook wel ons ‘clubhuis’ vanwege de bijzondere ligging midden op Sportpark De Hondsheuvels in Eindhoven. Een bijzondere, inspirerende en bovenal fijne omgeving waar we elkaar vaak treffen. Veel actie in én buiten ons kantoor!

Actie en sport brengen ons automatisch bij Stichting IT4Kids. Vorig jaar hebben wij dit goede doel al onder de aandacht gebracht. Een door passie gedreven stichting die door middel van donaties en verkregen gelden uit verkoop van afgeschreven en opnieuw inzetbare hardware, de armere en fysiek beperkte kinderen in Nederland een structurele sportkans geeft. Iets wat dit jaar helaas nog relevanter is geworden.

Wij doneren voor elke (klant)relatie € 50,- aan IT4Kids, maar willen en kunnen veel meer voor hen doen. Bij veel organisaties staat namelijk nog oude, afgeschreven hardware. Deze apparatuur verdient een tweede leven of dient op de juiste manier gerecycled te worden. Wij zetten ons in om organisaties te informeren en te helpen met het hele retourproces van data cleanen, recyclen of verkoop van hardware. Je hebt daarbij de keuze om (een gedeelte van) de opbrengst terug te brengen naar de maatschappij via IT4Kids.

Meer weten? Zie bijgaande flyer of neem contact op met ons.

Wij kijken wederom uit naar een prettige samenwerking in 2024. Mede namens alle collega’s van NTTL wens ik je hele fijne feestdagen toe, tot volgend jaar!