NTTL

๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—œ๐—ง ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ !

๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—œ๐—ง ๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ผ๐—ณ ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐˜€!

Veel IT inkopen dienen Europees te worden aanbesteed. Zo hielden we ons de afgelopen weken bezig om de juiste aanbestedingsstrategie te bepalen voor een nieuw complex softwarepakket, waarbij de oplossing mogelijk โ€˜buitenโ€™ de gangbare technologie en leveranciers voor deze branche te vinden is.

NTTL adviseerde de aanbestedende dienst bij het bepalen van de juiste strategie. Hierbij maakten wij gebruik van het model dat Jelle Wenselaar vanuit Het NIC in 2019 in samenwerking met Tilburg University heeft gemaakt; het ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐—œ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—น ๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป (๐—ก๐—ถ๐—ถ๐—ธ๐—ผ). In de praktijk wordt er namelijk nog steeds geworsteld met de juiste aanvliegroute en aanbestedingsstrategie als de gewenste oplossing onbekende technologie bevat of โ€˜nieuwโ€™ is voor de betreffende branche.

Door de mate van innovatie middels een norm van technologische rijpheid, het โ€˜๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ด๐˜† ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ๐˜†๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น (๐—ง๐—ฅ๐—Ÿ)โ€™, af te zetten tegen je โ€˜๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ปโ€™, geeft het model een projectie van de beschikbare en voor de hand liggende aanbestedingsprocedures. Dit geeft jou als inkoper houvast en koers, waardoor het gemakkelijker wordt jouw organisatie mee te nemen bij de mogelijke scenario’s en onderbouwing.
Let op; de keuze voor de uiteindelijke procedure en route blijft vakmanschap!

Heb je interesse om het originele artikel uit de Deal, november 2019 nog eens na te lezen?: https://lnkd.in/e2s_w6e9

Actuele berichten