NTTL

Optimaliseren van bedrijfsprocessen

Door goed georganiseerde bedrijfsprocessen ben je voorspelbaar én werk je efficiënter. Waar zitten de verbeteringen? En hoe implementeer je die? NTTL helpt organisaties met procesoptimalisaties de verspillingen te minimaliseren en waarde toe te voegen aan elk product of dienst die wordt geleverd. Jouw bestaande bedrijfsprocessen en softwareoplossingen nemen we hierbij als vertrekpunt. 

NTTL ondersteunt je bij het verbeteren van bedrijfsprocessen. Deze processen moeten zo efficiënt mogelijk worden ingericht, bij voorkeur geautomatiseerd. Door het snel groeiend aantal software assets in organisaties ontstaat er overlap in functionaliteiten, of worden de softwaremogelijkheden niet volledig benut. Jouw businessmodel is het vertrekpunt en referentie voor de uitvoering van procesoptimalisaties. Resultaat: je krijgt weer volledige grip op jouw bedrijfsproces, ook wanneer deze complex is of continu verandert. Daarna vertalen we dit naar de best mogelijke automatiseringsoplossing.

Wat doen wij voor jou?

Wij ondersteunen je middels workshops, met het tot stand brengen van de gewenste (deel)processen. Vaak wordt een procesoptimalisatie voorafgegaan aan de aankoop van een nieuwe applicatie, kortom verdere automatisering.

Het gevolg van het verder automatiseren van processen is dat het aantal softwareoplossingen en de complexiteit ervan toeneemt waardoor Software Asset Management en daardoor ook contractmanagement steeds belangrijker wordt.

Aandacht en interactie met medewerkers

Procesoptimalisatie wordt niet alleen veroorzaakt door zaken op technisch vlak te verbeteren, procesoptimalisatie zit vooral in het mobiliseren van kennis en kunde van jouw medewerkers. Onze veranderingsaanpak is erop gericht dat ieder vanuit zijn/haar rol het inzicht en overzicht heeft én behoudt om succesvol te kunnen zijn. Wij hebben dan ook oog voor de vraag: “What’s in it for me?”. Vanuit onze aanpak wordt veel aandacht besteed om de verandering en de impact richting medewerkers, partners en de organisatie gedurende de implementatie goed te begeleiden. 

NTTL heeft een aanpak en focus op processen die van begin tot eind worden ondersteund. De inbreng van individuen en de (digitale) samenwerking met interne- en externe partijen speelt hierbij een belangrijke rol. 

“Men kan beter een beetje begrijpen dan een heleboel niet begrijpen.”

Citaat: Anatole France

Wat zijn jouw voordelen?

  • Kosten voor bedrijfsvoering gaan omlaag
  • Foutloos en efficiënter werken
  • Transparante verantwoording
  • Beter te traceren fouten en bottlenecks
  • Heldere scope voor je digitaliseringsproject / aanbesteding
  • Wij werken business domein gedreven, waarbij de techniek ondersteunend is aan jouw bedrijfsproces en niet leidend. Dit betekent voor jou maximale flexibiliteit

Vragen?

We staan je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een specifieke vraag, of een casus waarmee we jou gaan helpen!