Overige expertises

Overige expertises

Contract- en prestatiemanagement voor al jouw contracten

Door de generieke opbouw van de door ons gebruikte contractmanagementmethodiek en door ruime ervaring met complexe IT contracten en leveranciersrelaties, zijn we als geen ander in staat ook al jouw niet IT contracten te beheren en managen.

Strategische plannen

Door toepassing van de OGSM (objective, goals, strategie en measurement) methodiek bepalen we de doelstellingen, strategie en acties van jouw IT organisatie, afdeling of project. Dit doen we middels workshops met als resultaat een helder plan op 1 A4.

Procesoptimalisatie

Middels workshops begeleiden we procesoptimalisatiesessies om bestaande en gewenste bedrijfsprocessen in kaart te brengen met als doel ze nóg efficiënter en effectiever te laten verlopen. Dit geeft een ideaal uitgangspunt voor de optimalisatie van bestaande software of ter voorbereiding van verdere digitalisering door een nieuwe softwareoplossing.

Inkopen en aanbesteden van innovaties en IT-oplossingen

Om geen toevallige winnaar te krijgen, maar écht de beste partij in de markt te kunnen aanwijzen, besteden wij extra zorg en aandacht aan de voorbereiding. Bij ons is het uitgangspunt: “Een functionele specificatie, tenzij…” Wij ontzorgen je met het (Europese)aanbestedingsproces, zodat jij je kunt focussen op de keuze van de beste partij.

Voor alle contracttypes hebben we standaarden die op maat worden gemaakt, eventueel in afstemming met de juristen van uw organisatie of één van onze vaste juridische partners.

Projectmanagement

Door projectmanagement vanuit de win-win leiderschapsstijl implementeren we voor jou de levering van de innovatie of IT-oplossingen binnen planning, budget en tegen het afgesproken prestatieniveau.

Relatiemanagement

Wens jij ook dat er aangenamer, effectiever en efficiënter wordt samengewerkt met jouw (IT) leverancier? Ons uitgangspunt is dat verwachtingen worden overtroffen met de persoon met wie je een relatie hebt. Wij ondersteunen je met het realiseren en onderhouden van leveranciersrelaties.

IT Spend management

Om te kunnen verbeteren stellen we graag allereerst vast wat is uitgegeven op IT hardware, -software, -telecom en -diensten. Vaak werken we samen met jouw inkoopafdeling en starten we met de spend analyse. Vervolgens zoeken wij de verdieping hierin.

Vragen?

We staan je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een specifieke vraag, of een casus waarmee we jou gaan helpen!

Schuiven naar boven