NTTL

NTTL heeft per 1 november eigen clubhuis

Werkplezier, teamgevoel én mooie prestaties komen samen in ons eigen clubhuis!

Op 1 november kregen we de sleutels van ons eigen ‘clubhuis’. Hoezo een clubhuis? Dit prachtige pand staat namelijk midden op het sportplein van Eindhoven! Ondanks dat hybride werken bij NTTL centraal blijft staan, kunnen we met onze centrale hub in Brainpoort Eindhoven nu nog beter samen werken aan projecten, van elkaar kunnen leren en elkaar treffen als team. 

Het is een unieke locatie die energie uitstraalt door de aanwezigheid van andere organisaties die allemaal een verbinding hebben met sport en vitaliteit. Om het verschil te maken binnen de IT en bedrijfsvoering willen onze kernwaarden: Vitaal, Vakmanschap, Verbeteren en Vernieuwen dan ook daadwerkelijk nastreven. Want als je lekker in je vel zit, plezier hebt in je werk, een fijne band hebt met je collega’s én de mogelijkheid hebt om op een super locatie te werken, bereik je samen de mooiste prestaties!

Benieuwd naar ons clubhuis? Kom gerust eens langs in Eindhoven. Adres: Sportpark De Hondsheuvels, J C Dirkxpad 7, 5631 BZ Eindhoven

Tot snel!

Anke, Tom, Reinier, Linda, Wilco, Jasper, Lidwine, Jelle, Iwan, Paul en Simon

Dankjewel Vitalogisch en de Vitacademie dat we bij jullie te gast mogen zijn!