NTTL

NTTL steunt IT4Kids

Als NTTL mogen we 2022 betitelen als een zeer succesvol jaar waarbij onze organisatie een stevige groei heeft doorgemaakt en wij herkend en erkend worden in de markt als speler op het gebied van IT inkoop, IT contractmanagement, IT projectmanagement en IT experience.
Dit was uiteraard niet mogelijk zonder het vertrouwen en het versterken van de relaties met onze bestaande en nieuwe klanten, partners en collega’s!

Niet alleen vertrouwen en versterken zijn belangrijke kernwaarden voor NTTL. Ook hechten wij veel waarde aan vernieuwen, vitaal, vakmanschap en verbinden. Alle kernwaarden zijn tijdens het ontstaan van NTTL zeer zorgvuldig gekozen. En ‘verbinden’ is wat ons betreft onlosmakelijk verbonden met onze ‘maatschappelijke betrokkenheid’. Dat klinkt als een cliché, maar wij zetten onze kernwaarden daadwerkelijk om in krachtige acties. Zo is ook onze relatie met IT4Kids ontstaan. Een door passie gedreven stichting die door middel van donaties en verkregen gelden uit verkoop van afgeschreven en opnieuw inzetbare hardware, de armere en fysiek beperkte kinderen in Nederland een structurele sportkans geeft!

Wij doneren voor elke (klant)relatie 50 EUR aan IT4Kids, maar willen en kunnen veel meer voor hen doen. Bij veel organisaties staat namelijk nog oude, afgeschreven hardware. Deze apparatuur verdient een tweede leven of dient op de juiste manier gerecycled te worden. Wij zetten ons in om organisaties met oude hardware te informeren en te helpen met het hele retourproces van data cleanen, recyclen of verkoop van hardware. Bij opbrengst heb je dan de vrijwillige keuze om (een gedeelte van) de opbrengst terug te brengen naar de maatschappij via IT4Kids. Meer weten? Bekijk onderstaande flyer:

Zie ook bijgaand filmpje of neem contact op met ons!

(9) Waarom en hoe je afgeschreven hardware kan doneren aan IT4Kids? – YouTube