NTTL

NTTL dé nieuwe marktpartij voor IT contract- en prestatiemanagement

P E R S B E R I C H T 

Deze week gaat NTTL (No Time To Lose) officieel van start. Oprichter Jelle Wenselaar (voormalig algemeen directeur van Het NIC) en Wilco Jacobs (voormalig business unit manager bij ilionx) vormen met NTTL een dienstverlener voor de gehele IT-contract lifecycle. De focus ligt op het verbeteren van bestaande IT-contractprestaties en bedrijfsprocessen. Daarnaast biedt NTTL – als één van de weinige partijen in Nederland – private blockchain oplossingen aan om supply chains en bedrijfsprocessen te automatiseren.

“In 2020 veranderde de wereld voor vrijwel iedereen”, zegt oprichter Jelle Wenselaar. Hij vervolgt:  “Organisaties beseffen, mede door het thuiswerken, dat foutloze en gedigitaliseerde bedrijfsprocessen een vereiste zijn. Business en IT moeten nú de handen ineen slaan, ‘No Time To Lose’.”

IT Contract- en prestatiemanagement

NTTL ziet kansen voor verbetering binnen huidige IT-contractprestaties en bedrijfsprocessen en pleit voor een toekomst waarin we sneller, veiliger en foutloos kunnen samenwerken. Hierdoor worden organisaties rendabeler en hebben medewerkers meer rust en focus. “Dit doen we door heldere afspraken met organisaties te maken tegen een vast bedrag per maand. Goed en onafhankelijk advies van mensen die de taal spreken is onontbeerlijk,” geeft Wilco Jacobs aan. ”Helaas krijgt doorgaans slechts 30% van de werkzaamheden die leiden tot contractsucces structureel aandacht”, aldus Jacobs.

Verbeteren bedrijfsprocessen

Naast IT contract- en prestatiemanagement levert NTTL voor het automatiseren van supply chains of bedrijfsprocessen een unieke oplossing op basis van private blockchain technologie. Wenselaar licht toe: “Procesoptimalisatie wordt niet alleen gerealiseerd door zaken op technisch vlak te verbeteren, procesoptimalisatie zit vooral in het mobiliseren van kennis en kunde van de eigen medewerkers. Door onze benadering worden de juiste mensen in de organisatie betrokken en voelen zij zelf dat ze daadwerkelijk een bijdrage kunnen leveren aan hun organisatie.”

Jarenlange ervaring        

Jelle en Wilco hebben beiden meer dan 20 jaar ervaring en zetten hun kennis nu in op het snijvlak van IT, business en inkoop. Naast bovengenoemde dienstverlening zet NTTL haar expertise in bij onder andere het opstellen van strategische plannen, inkoop, aanbesteden van innovaties en IT oplossingen.

Voor meer informatie:

NTTL | Jelle Wenselaar | M: 06 29 00 08 36 | E: jellewenselaar@nttl.nl | www.nttl.nl